Najava predavanja “Prava iskustva u pravo vrijeme omogućuju mi učenje”

Predavanjem o upotrebi programa Funkcionalnog učenja te potpomognute i alternativne komunikacije kod djece s teškoćama u razvoju želi se približiti korisnost  ovog pristupa učenja, a namjenjeno je svim osobama koje su uključene u rad s djecom s teškoćama u razvoju bilo kao  roditelj, učitelj, odgajatelj ili kao stručni suradnik. Predavačice gđa. Mihaela Nena Vovk i gđa. Slavica Lenček nam dolaze iz Ljubljane, a već dugi niz godina rade s djecom Funkcionalno učenje te svjedoče dobrim rezultatima kod djece kada se i roditelji uključe u terapiju, uče i poštuju pravila funkcionalne metode, te redovito rade sa svojom djecom kod kuće. Roditelji najviše vremena provode sa svojom djecom, pa trebaju znati kako raditi i koliko njihovo dijete može postići. Na predavanju će sudionici imati priliku čuti iskustva roditelja.
U drugom dijelu predavanja predavačice će predstaviti mogućnosti potpomognute i alternativne  komunikacije za djecu koja otežano komuniciraju.

Ovo je predavanje organizirano na inicijativu roditelja djece s teškoćama u razvoju koje žele čuti i znati više. Edukacijom roditelja i dobrom suradnjom stručnjaka najviše dobivaju djeca, stoga pružimo im priliku za bolji napredak u razvoju.

Predavanje  “Prava iskustva u pravo vrijeme omogućuju mi učenje” održati će se 5. studenog 2015. u 11,00 sati u Gimnaziji i strukovnoj školi Jurja Dobrile u Pazinu, na adresi Šetalište Pazinske Gimnazije 11.

 

Program:

10,30 – 11,00 Prijava dolaska
11,00 – 12,30 Funkcionalno učenje – zašto i kako?
12,30 – 12,45 Pauza za kavu
12,45 – 14,15 Mogućnosti potpomognute i alternativne komunikacije
14,15 – 14,30 Vrijeme za dodatna pitanja

Za sva pitanja možete nam se obratiti putem e-mail adrese: info@hocu-mogu.hr ili na broj: 099 4435 230.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

0001Page-2 Page-1