Vinistra 2016.

I sada kada je manifestacija Vinistra 2016. iza nas, na kojoj smo kao Udruga imali svoj štand i tako imali priliku pričati s mnogim zainteresiranim posjetiteljima koji su željeli znati više o nama, red je da kažemo nekoliko informacija o materijalnim i financijskim sredstvima prikupljenim u obliku donacija.

Prikupljeno je ukupno 288 kom boca vina, a prodano 274 boca. Posjetitelji su donirali 50 kn po boci, no neki su svojevoljno donirali Udruzi i nevezano za boce vina.

Ukupno je prikupljeno 13.775,00 kn.

Prikupljeni novac biti će utrošen namjenski, u svrhu zapošljavanja neurorazvojnog fizioterapeuta po Vojti u Istri, kako majke s djecom koja trebaju ovu vrstu terapiju ne bi više trebale seliti u druge dijelove Hrvatske ili inozemstvo.

Zahvaljujemo Udruzi Vinistra koji su nam pružili priliku da sudjelujemo na ovoj manifestaciji. Zahvaljujemo svim vinarima na doniranim vinima:

Medea vina, Franc Arman, Benvenuti vina, Damjanić vina, Vina Degrassi, Monte Rosso d.o.o., Vina Dobravac, Vina Fakin, Bruno Ferenac, Vina Geržinić, IBM Vina Ivančić, Vina Košeto, Legovina – obitelj Legović, Vina Matošević, Vina Pilato, Pjenušava vina Misal, Vina Prodan, Vina Radovan, Pino Rossi vina, Vina Rossi, Vina Zigante, Vina Deklić, D&D Sirotić, Vina Grgor, Destileria Aura i Veleučilištu u Rijeci – Poljoprivredni odjel Poreč.

Zahvaljujemo voditeljima i moderatorima degustacija Aleni Stuparić i Sandiju Paris – koji su na degustacijama istakli našu Udrugu i namjeru za koju skupljamo donacije.

Također zahvaljujemo i onima koji su nam pomogli u pripremi za sudjelovanje na ovoj manifestaciji:
Eti-Trade d.o.o Katun Trviški, Karton Pak d.o.o. Buzet, Tiskara Jež Tisak d.o.o. Mali Ježenj, našoj članici Jeleni Periša i dizajneru Mauriciu Ventinu na kreiranju promotivnog materijala.

Zahvaljujemo svima Vama koji ste posjetili naš štand, donirali ili se interesirali kako nam još možete pomoći.

 zahvalnicajpg2