Humanitarni koncert “Istra biskupu Dragutinu Nežiću” 02.12.2017.

Pozivamo Vas na Humanitarni koncert “Istra biskupu Dragutinu Nežiću” koji će se održati u subotu 2. prosinca 2017. u Sportskoj dvorani Pazinskog kolegija s početkom u 17,00 sati.
Organizator: CARITAS POREČKO PULSKE BISKUPIJE
Ulaznica: 30 kn

Kupnjom ulaznice pomoći ćete radu udruge Hoću-Mogu.
Unaprijed Hvala!!!

Udruga je osnovana u siječnju 2015. godine, okuplja roditelje djece s teškoćama u razvoju iz cijele Istarske županije i šire, trenutno broji 85 članova. Osnovni cilj Udruge je podizanje kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.
Iako je udruga mlada, provodi važne i konkretne projekte usmjerene na zdravlje, obrazovanje i osamostavljivanje za život. Vođeni time, po prvi put u Istri provodimo Vojta terapiju za širu regiju, zapošljavamo 4 pomoćnika u nastavi i vrtiću, organiziramo stručna predavanja te provodimo važan projekt za život “Samostalnost je naša budućnost” u smislu edukacije adolescenata za život.

Ovom prilikom zahvaljujemo Caritasu Porečko Pulske biskupije na čelu s biskupom mons. Draženom Kutleša što su prepoznali rad Udruge Hoću-Mogu i što su ovim humanitarnim koncertom odlučili podržati aktivnosti udruge.

Također moramo se sjetiti i zahvaliti svim poduzećima i građanima koji su od samog početka vjerovali u naše namjere, podupirali nas, pomagali financijski i materijalno, jer samo volja i entuzijazam pojedinaca ne bi bili dovoljni da pokrenu, razvijaju i prežive početke ovih važnih životnih projekata za ovu skupinu djece. Zahvaljujemo i Istarskoj županiji, Gradu Pazinu i Gradu Puli na dosadašnjoj podršci.
Hvala ❤️💕💞